Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "A pornit singură". Şofer din Mureş în comă, după ce a fost strivit de maşina de gunoi pe care lucra. Ar fi uitat să tragă frâna de mână

Şoferul unei maşini de salubritate a fost la un pas de moarte, după ce a fost strivit de autovehiculul care o luase la vale, în Mureş. Bărbatul ar fi uitat să tragă frâna de mână după ce a coborât din maşină. Şoferul a ajuns de urgenţă la spital cu răni extrem de grave. Vă avertizăm urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 12:15

Bărbatul se afla în timpul programului de muncă şi ar fi oprit să ia gunoiul de pe o străduţă îngustă şi în pantă. Însă, după ce a coborât din maşina aceasta a luat-o la vale. Bărbatul a fost prins ca într-o menghină între autogunoieră de 40 de tone și peretele casei. 

Localnic: A parcat maşina de gunoi aici, că nu putea să intre acolo după containere. Unul a rămas în cabină şi unul a adus containerul. Şoferul a coborât între timp, stătea şi se uita pe telefon şi maşina a pornit singură jos. Cred că nu a tras frâna de mână. 

Tânăr: După ce a pornit, a încercat să oprească, să fugă să tragă frâna de mână. După ce a văzut că maşina mergea la vale şi prea târziu că l-a prins între casă şi maşină.

Vezi și

Şoferul este în stare critică

Pe acelaşi subiect

La faţa locului a intervenit un echipaj medical care l-a transportat de urgenţă la Târgu Mureş cu un elicopter SMURD.

Albu Nicolae Ioan, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş: A fost intervenţie contracronometru, deoarece victima era inconştientă şi putea în orice moment să intre în stop cardio-respirator. Trebuia extrasă cât mai rapid. 

În continuare şoferul se află în stare critică. Poliţiştii au dechis o anchetă pentru a vedea cum s-a petrecut mai exact incidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » "A pornit singură". Şofer din Mureş în comă, după ce a fost strivit de maşina de gunoi pe care lucra. Ar fi uitat să tragă frâna de mână