Meniu
Search
x

Un bărbat din Zalău a făcut baie în piscina aflată la vânzare, într-un magazin și s-a lăudat cu pozele pe rețelele sociale 

Imagini inedite în fața unui magazin de materiale de construcții din Zalău, în zona unde sunt expuse piscinele scoase la vânzare. Un bărbat s-a gândit să se răcorească într-una din piscinele destinate vânzării.

De Redactia Observator la 27.06.2021, 11:30

Un bărbat din Zalău a avut o idee inedită pentru a scăpa de canicula de afară. Aflat, probabil, la cumpărături într-un magazin de materiale de construcții din oraș, clientul nu a mai stat pe gânduri și s-a răcorit într-o piscină plină cu apă, scoasă la vânzare. 

Încântat de decizia sa, tânărul originar din comuna Someş Odorhei, potrivit publicației Sportul Sălăjean, s-a lăudat cu isprava sa și a postat mai multe imagini din piscină pe rețelele sociale. 

Zilele trecute, căldura sufocantă s-a resimțit în toată ţara. Marile oraşe au fiert la temperaturi record, iar oamenii și-au găsit refugiu în mall-uri și la piscine.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat din Zalău a făcut baie în piscina aflată la vânzare, într-un magazin și s-a lăudat cu pozele pe rețelele sociale