Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat drogat a furat maşina unui curier şi a făcut dezastru pe străzile Timişoarei, cu Poliţia pe urme. "A mers cu spatele cu uşa ruptă"

Urmărire ca în filme, ieri după-amiază, după ce un bărbat drogat a furat o maşină în municipiul Timişoara. Profitând de neatenţia unui curier care îşi lăsase automobilul deschis cu cheia în contact, individul de 30 de ani a demarat în trombă.

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 12:15

Vezi și

Imediat, agenţii au plecat în urmărirea acestuia. Când a văzut că este urmărit Poliţie, individul a călcat şi mai tare pedala de acceleraţie. În timpul cursei nebune prin oraş, un coleg de-al curierului a localizat autoturismul prin GPS şi a încercat să-l dea jos din maşină pe individ.

În acel moment făptaşul, a băgat în marşarier, a lovit alte trei autoturisme, dar şi pe bărbatul care a încercat să îl oprească. Acesta a fost prins în cele din urmă şi testat cu aparatul drugtest, şi a reieşit că acesta consumase amfetamină.

Păgubit: L-a izbit de maşina aia, a continuat să meargă cu spatele cu uşa ruptă, până acolo... şi de acolo s-a dus în faţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un bărbat drogat a furat maşina unui curier şi a făcut dezastru pe străzile Timişoarei, cu Poliţia pe urme. "A mers cu spatele cu uşa ruptă"