Antena Meniu Search
x

Un bărbat fără permis de conducere s-a urcat băut la volan și s-a autodenunţat la 112. Ce alcoolemie avea

Culmea inconștienței la volan. Un şofer fără permis de conducere care s-a urcat beat la volan a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a se autodenunța, în timp ce se afla pe raza localităţii Ciolpani din judeţul Ilfov.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 14:43

Un bărbat fără permis de conducere s-a urcat băut la volan și s-a autodenunţat la 112. Ce alcoolemie avea
Un bărbat fără permis de conducere s-a urcat băut la volan și s-a autodenunţat la 112. Ce alcoolemie avea - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi l-a găsit pe şoferul respectiv într-un autoturism, care circula pe DJ 101 N, din direcţia DN1 către sat Izvorani, transmite Agerpres

Conducătorul auto, în vârstă de 34 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au descoperit că şoferul respectiv are permisul de conducere anulat.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate, sub control judiciar

Bărbatul a fost condus la un spital din Bucureşti pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, după care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Incidentul s-a petrecut duminică. Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a decis marţi ca bărbatul să fie cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat fără permis de conducere s-a urcat băut la volan și s-a autodenunţat la 112. Ce alcoolemie avea