Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat i-a aruncat unei femei maşina în lacul Mujdeni, din Satu Mare. Cei doi ar fi în proces de divorţ

Un bărbat din Maramureş i-a aruncat unei femei maşina în lacul Mujdeni. Gestul ar fi fost unul intenţionat şi la baza lui se pare că ar sta procesul de divorţ dintre cei doi. 

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 18:09

Vezi și

O femeie din Maramureş a sunat la poliţie să anunţe că maşina ei a fost aruncată în lacul Mujdeni de o persoană. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au identificat un bărbat de 39 de ani care ar fi recurs la acest gest şi pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal.

Nu se ştie care au fost motivele oficiale pentru acest gest, însă se pare că cei doi ar fi în proces de divorţ.

"La data de 15 iulie a.c., în jurul orelor 10.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din Maramureș, despre faptul că o persoană i-ar fi scufundat în mod intenționat autoturismul în lacul Mujdeni. 

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Aceștia au identificat persoana care ar fi săvârșit fapta, respectiv un bărbat de 39 de ani", a informat poliţia.

Bărbatul care a scufundat maşina în lacul Mujdeni s-a ales cu dosar penal

Pagubele se ridică la peste 4.000 de euro. "În cauză, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. 

La data de 25 iulie a.c., autoturismul a fost scos din lacul Mujdeni de către persoanele abilitate în acest sens, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4500 de euro", a mai transmis IPJ Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat i-a aruncat unei femei maşina în lacul Mujdeni, din Satu Mare. Cei doi ar fi în proces de divorţ