Antena Meniu Search
x

Un bărbat, încarcerat și inconștient, în urma unui accident, în Vrancea. A intrat pe contrasens și s-a izbit de un utilaj

Un bărbat de 37 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier, în afara localității Călimănești, județul Vrancea. Bărbatul era inconștient atunci când a fost preluat de un echipaj medical și dus de urgență la spital. 

de Adrian Obreja

la 15.01.2023, 17:26

Un bărbat, încarcerat și inconștient, în urma unui accident, în Vrancea
Un bărbat, încarcerat și inconștient, în urma unui accident, în Vrancea - IPJ Vrancea

Un accident rutier a avut loc, duminică, în jurul orei 15:00, în afara localității Călimănești, județul Vrancea. Din primele cercetări făcute de oamenii legii a reieșit faptul că șoferul a părăsit partea carosabilă și a intrat pe contrasens, într-un utilaj staționat în afara părții carosabile. Conducătorul auto al autoturismului se deplasa pe sensul de mers Adjud - Focșani.

"Astăzi, 15 Ianuarie, ora 15.03, am fost sesizati prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 E85, în afara localității Călimănești a avut loc un eveniment rutier. Din primele verificări rezultă că șoferul a părăsit partea carosabilă, în timp ce se deplasa pe sensul de mers Adjud - Focșani și a intrat pe contrasens, într-un utilaj staționat în afara părții carosabile", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Un bărbat a fost rănit în urma impactului

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost rănit în urma impactului. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la UPU Focșani. Victima era inconștientă, cu răni multiple.

"La ora 14.47 se primește un apel pentru un accident rutier în zona Călimănești pe E 85  cu un autoturism implicat care părăsește partea carosabilă. Din apel se identifică o singură victimă inconștientă, încarcerată. La solicitare se deplasează un echipaj Saj de urgență tip B 2, echipajul de descarcerare Smurd din Adjud. Se preia o victimă de 37 de ani sex masculin, inconștient,cu politraumatism prin accident rutier. Către accident se deplasează și un echipaj Saj de urgență tip C2 cu victima este preluată de echipajul cu medic și transportată la Upu Focșani", a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat, încarcerat și inconștient, în urma unui accident, în Vrancea. A intrat pe contrasens și s-a izbit de un utilaj