Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a agresat soţia, cu care se află în divorţ, într-un parc din Suceava. Poliţiştii i-au deschis dosar penal după ce un martor a sunat la 112

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din judeţul Suceava este cercetat penal pentru violenţă în familie, după ce şi-a aggresat soţia cu care se află în divorţ şi cu care s-a întâlnit într-un parc. Poliţiştii au intervenit în acest caz după ce o femeie, aflată în vizită în oraş şi martor la incidentele petrecute în spaţiul public, a sunat la 112. Poliţia recomandă victimelor agresiunilor să reclame imediat astfel de fapte.

de Adrian Popovici

la 13.08.2023, 14:44

Violenţă în familie, imagine cu caracter ilustrativ
Un bărbat şi-a agresat soţia, cu care se află în divorţ, într-un parc din Suceava. Poliţiştii i-au deschis dosar penal după ce o femeie a sunat la 112 - Shutterstock

Incidentul în urma căruia suceveanul a ajuns să fie cercetat penal s-a petrecut sâmbătă seară, în parcul din comuna Dumbrăveni. 

"La data de 12.08.2023, ora 19:14, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din mun. Suceava, despre faptul că în timp ce se afla la mama ei, în localitatea Dumbrăveni, a văzut cum o persoană de sex feminin este agresată de către soţul acesteia. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orei 18.40, o femeie de 40 ani, din com./sat Dumbrăveni, s-a întâlnit cu soţul ei, de 46 ani, în parcul din localitate. Cei doi soţi se află în proces de divorţ. Aici, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, bărbatul şi-a agresat fizic soţia, pe care ar fi lovit-o şi împins-o", informează Poliţia judeţeană Suceava. 

În urma agresiunii, femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit chestionar de evaluare a riscului în vederea emiterii unui ordin de protecţie provizoriu. Întrucât s-a constatat că există risc iminent, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile până la data de 17 august.

Poliţia recomandă victimelor violenţei în familie să reclame "de îndată" astfel de fapte

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a agresat soţia, cu care se află în divorţ, într-un parc din Suceava. Poliţiştii i-au deschis dosar penal după ce un martor a sunat la 112