Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat și-a dat foc pe scările Palatului de Justiție din Baia Mare. Cu puțin timp înainte, le ceruse voie jandarmilor să meargă la arhiva instituției

Intervenție salvatoare a jandarmilor, după ce un bărbat și-a dat foc chiar pe scările Palatului de Justiție din Baia Mare. Din fericire, militarii care erau de serviciu la poartă au reușit să stingă focul, înainte să se producă o tragedie.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 14:37

Vezi și

Un bărbat și-a dat foc, joi, pe scările Palatului de Justiție din Baia Mare.

Omul, care mirosea puternic a alcool, le ceruse permisiunea jandarmilor, cu puțin timp înainte de incident, să meargă la arhiva instituției.

Jandarmii au stins focul cu mâinile

Din fericire, militarii au reușit să stingă flăcările cu propriile mâini, fără ca bărbatul să sufere arsuri.

"O persoană anunță jandarmii aflați în serviciu de pază la Palatul de Justiție din Baia Mare că un bărbat și-a dat foc chiar pe scările instituției. Când au ieșit pe scări, jandarmii l-au observat pe bărbatul care, cu puțin timp înainte, le ceruse permisiunea să meargă la arhiva instituției. Întrucât programul se terminase, jandarmii l-au sfătuit să vină în altă zi. Jandarmii au reușit să stingă în scurt timp focul, cu propriile mâini, hainele bărbatului cuprinse de foc. Întrucât persoana era incoerentă în vorbire și emana un puternic miros de alcool, jandarmii au solicitat sprijin medical prin serviciul de urgență 112", au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române.

Echipajul medical ajuns acolo a evaluat starea de sănătate a bărbatului, după care acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat și-a dat foc pe scările Palatului de Justiție din Baia Mare. Cu puțin timp înainte, le ceruse voie jandarmilor să meargă la arhiva instituției