Antena Meniu Search
x

Video Un bârlădean înarmat cu două topoare a ținut la distanță minute bune jandarmii și polițiștii: "Nu asta e soluția" "Ba e!"

Scene incredibile în Bârlad. Înarmat cu două topoare, un bărbat a ţinut la distanţă minute bune mai mulţi poliţişti. Oamenii legii interveniseră la solicitarea soţiei, care a anunţat la 112 că viaţa îi este în pericol. Agresorul a fost pus la pământ abia după ce doi jandarmi, echipaţi până în dinţi, au golit spray-urile lacrimogene în direcţia lui. 

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 20:30

Vezi și

Era ora 1.30 noaptea când liniştea unui cartier din Bârlad a fost tulburată. Locatari unui bloc au ieşit speriaţi în balcon să vadă ce se întâmplă şi au înmărmurit când au văzut un bărbat înarmat cu două topoare care ameninţă forţele de ordine. Cere poliţiştilor aflaţi la doar câţiva metri de el să nu se apropie. În spatele maşinilor, doi jandarmi se echipează cu scuturi, veste şi căşti de protecţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii încearcă în zadar să-l convingă pe bărbat să se predea. Ţipă şi flutură armele ameninţător. Sunt clipe tensionate în care ar fi putut oricând să atace şi să rănească forţele de ordine. După aproape două minute, doi jandarmi se apropie de el.

Alexandru Vătavu, Jandarmeria Vaslui: Jandarmii au folosit spray-ul cu substanțe lacrimogene și bărbatul a fost imobilizat.

Bărbatul din Bârlad s-ar fi transformat după moartea fiului vitreg

Poliţia a fost alertată de soţia bărbatului. Acesta băuse şi a devenit violent când nu a fost lăsat să intre în casă. Surse Observator spun că agresorul şi-a schimbat comportamentul în urmă cu aproape doi ani, după ce fiul său vitreg a murit într-un accident de circulaţie. Şi în timpul dialogului cu oamenii legii a menţionat acest lucru. 

Bărbatul a fost reţinut şi este internat acum la Spitalul de Psihiatrie. Va fi acuzat de ameninţări, ultraj şi tulburarea liniştii publice. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru femeia amenințată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bârlădean înarmat cu două topoare a ținut la distanță minute bune jandarmii și polițiștii: "Nu asta e soluția" "Ba e!"