Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bătrân din Neamţ a făcut atac de panică şi a murit, văzându-şi casa şi munca de-o viaţă cum pier în flăcări

Tragedie în localitatea Bistra, din comuna Bicazu Ardelean, după ce, un bătrîn de 84 de ani, a cărei casă a fost cuprinsă de flăcări, a murit subit.

de Redactia Observator

la 12.01.2017 , 10:55

Un bătrân din Neamţ a făcut atac de panică şi a murit, văzându-şi casa şi munca de-o viaţă cum piere în flăcări

Tragedie în localitatea Bistra, din comuna Bicazu Ardelean, după ce, un bătrîn de 84 de ani, a cărei casă a fost cuprinsă de flăcări, a murit subit.

Pentru limitarea efectelor sinistrului, au intervenit voluntarii de la serviciul local pentru Situatii de Urgentă, după care au ajuns echipajele militare, în total fiind vorba de 11 subofiteri cu două autospeciale, de la Detasamentul de pompieri Piatra Neamt.

Focul a făcut scrum aproximativ 75 de metri pătrati de acoperis. În timp ce pompierii se luptau cu flăcările, bătrînul a făcut un atac de panică, urmat de un atac de cord, ce avea să-i fie fatal. „În timpul desfăsurării interventiei, proprietarul a suferit un atac de panică urmat de un stop cardio-respirator fără răspuns la manevre. Proprietarul a fost declarat decedat de către echipajul Serviciului de Ambulantă“, a declarat Marcel Bucur Tepes, purtător de cuvînt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă Neamt.

Articolul continuă după reclamă

Responsabil pentru tragedie ar fi un aparat electric de încălzit lăsat sub tensiune si nesupravegheat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Un bătrân din Neamţ a făcut atac de panică şi a murit, văzându-şi casa şi munca de-o viaţă cum pier în flăcări