Antena Meniu Search
x

Video Un bebeluş de 7 luni şi patru adulţi, răniţi după ce trei maşini s-au ciocnit pe o şosea din Gorj. O femeie a rămas încarcerată

Un bebeluş de 7 luni şi alte patru persoane au fost rănite, ieri, într-un accident rutier produs în judeţul Gorj. Impactul a avut loc între trei autoturisme, pe o şosea din localitatea Licurici. O femeie a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intrevenţia echipajelor SMURD pentru a fi scoasă din maşina avariată.

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 08:51

Vezi și

Cinci persoane, între care un bebeluş de şapte luni, au ajuns la spital, marţi după-amiază, în urma unui accident rutier produs în judeţul Gorj.  Accidentul s-a produs marţi, în jurul orei 16:00, în localitatea Licurici din judeţul Gorj, fiind implicate trei autoturisme. În urma impactului frontal, una dintre maşini a ieşit în afara carosabilului. În total, cinci persoane au nevoie de îngrijiri medicale, în urma accidentului.

Bebeluş de 7 luni, rănit în accident

Este vorba despre un copil de şapte luni, două femei cu vârste de 23 şi 43 de ani şi un bărbat în vârstă de 23 de ani, aflaţi în unul dintre autoturisme. A cincea victimă este un bărbat de 53 de ani aflat în alt autoturism. Medicii sosiţi la faţa locului au acordat îngrijiri persoanelor rănite, după care victimele au fost transportate la spital. Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cum s-a produs cu exactitate accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bebeluş de 7 luni şi patru adulţi, răniţi după ce trei maşini s-au ciocnit pe o şosea din Gorj. O femeie a rămas încarcerată