Antena Meniu Search
x

Video Un bebeluș de doar câteva luni a sfârșit nevinovat pe Drumul Morții, la Căldărușanca. Două mașini s-au făcut praf după un impact devastator

O nouă tragedie petrecută pe Drumul Morţii! Un bebeluş de doar câteva luni şi un bărbat de 54 de ani au murit pe loc după ce două maşini s-au ciocnit frontal, seara trecută, pe E 85. Impactul a fost devastator. Autoturismele s-au făcut zob, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Alte trei persoane au ajuns la spital, în stare gravă.

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 08:38

Vezi și

Tragedia s-a petrecut în localitatea Căldăruşanca, la graniţa dintre judeţele Ialomiţa şi Buzău. Unul dintre şoferi a încercat o depăşire periculoasă. Când şi-a dat seama că nu o poate efectua, a revenit pe bandă, dar a intrat în microbuzul care se afla în faţa sa. Maşina a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit frontal, violent, cu un alt autoturism. Impactul a fost catastrofal, iar cele două maşini s-au făcut zob. Bucăţi de caroseriile lor s-au întins pe zeci de metri, iar una dintre maşini a ajuns la mai bine de zece metri de şosea, pe un câmp.

Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău: Autoturismul condus pe direcţia Buzău-Bucureşti de către un şofer bucureştean a acroşat un microbuz la volanul căruia se afla un conducător auto din Vrancea. Ulterior, autoturismul a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula pe sensul opus, condusă de un şofer buzoian. 

Accident cumplit la Căldărușani: bebeluş mort într-un accident cumplit

Autorităţile au activat imediat Planul Roşu de intervenţie, iar în doar câteva minute zeci de echipaje de salvatori din judeţele Ialomiţa şi Buzău au sosit la faţa locului. În sprijin a sosit chiar şi un elicopter SMURD din Bucureşti. Salvatorii n-au mai putut face însă nimic pentru un bebeluş şi un bărbat. Aceştia muriseră însă pe loc, în urma impactului.

Pe acelaşi subiect

Popa Ionela Roxana, purtător de cuvânt ISU Iaomița: Două victime, un bărbat de aproximativ 50 de ani şi un copil de aproximativ 8 luni, au fost găsite în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, victimele au fost declarate decedate. 

Două dintre victime, aflate în stare gravă, au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni. O altă victimă, aflată în stare critică, a fost transportată cu elicopterul SMURD în Capitală. 

Poliţiştii încearcă acum să stabilească cum s-a petrecut mai exact tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un bebeluș de doar câteva luni a sfârșit nevinovat pe Drumul Morții, la Căldărușanca. Două mașini s-au făcut praf după un impact devastator