Antena Meniu Search
x

Un bebeluş din Vrancea găsit mort de mama sa în a doua zi din an. Micuţa nu prezenta urme de violenţă pe corp

O mamă din comuna vrânceană Năneşti, care s-a trezit să îşi hrănească fetiţa, a găsit-o pe aceasta inconştientă.

de Monica Palade

la 02.01.2023, 11:56

Un bebeluş din Vrancea găsit mort de mama sa în a doua zi din an. Micuţa nu prezenta urme de violenţă pe corp - Shutterstock

Femeia a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Pe trupul bebeluşului nu au fost găsite urme de violenţă, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Ce spun poliţiştii

În cursul nopții, în jurul orei 02.00, s-a primit un apel 112 privind decesul unui sugar din comuna Nănești. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești, dar și un echipaj de la ambulanță, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Din primele verificări efectuate la fața locului și în urma examinării sumare a cadavrului fetiței de 2 luni, nu au fost constatate urme de violență. Trupul acesteia a fost transportat la Secția Anatomie Patologică, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bebeluş din Vrancea găsit mort de mama sa în a doua zi din an. Micuţa nu prezenta urme de violenţă pe corp