Antena Meniu Search
x

Video Un biciclist de 75 de ani din Cluj, în stare critică după ce a fost spulberat de o maşină. Şoferul avea o alcoolemie de 1,25

Accident grav într-o localitate din Cluj. Un bătrân, aflat pe bicicletă, a fost lovit în plin de o maşină al cărei şofer s-a urcat la volan cu o alcoolemie uriaşă: 1,25 mg alcool pur în aerul expirat. Victima a fost găsită de medici fără suflare, dar a fost readusă la viaţă datorită manevrelor de resuscitare făcute la locul accidentului. Bătrânul a ajuns la spital cu un elicopter SMURD şi rămâne în stare critică.

de Redactia Observator

la 22.08.2021, 10:05

Vezi și

Elicopterul SMURD, chemat în sprijin de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș, a aterizat în apropierea locului accidentului, localitatea Coşbuc. Iar o ambulanţă l-a dus pe biciclistul rănit la elicopter, bărbatul fiind transportat apoi pe calea aerului la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Rănitul, în vârstă de 75 de ani, a fost lovit de o maşină în timp ce mergea pe bicicletă. Poliţiştii au descoperit că şoferul autoturismului, un bărbat de 30 de ani din Rebrișoara, avea o alcoolemie de 1,25 miligrame de alcool pur în aerul respirat.  

Manevrele de resuscitare l-au salvat pe bărbat

Reporter: ​Biciclistul, am înţeles că e localnic de aici?

Pe acelaşi subiect

Martor: Da, da, da.

Reporter: Câţi ani are?

Martor: Vreo 70, cam aşa?

Reporter: Şi ăsta cât avea alcolemie?

Martor: 1,25 sau 1,28, aşa ceva am văzut.

Medicii l-au găsit pe biciclist în stop cardiorespirator. Victima a fost resuscitată de paramedicii din Năsăud, acum are puls dar este tot în stare de inconştienţă, întrucât are o rană urâtă la cap. Poliţiştii l-au ridicat pe şofer pentru audieri şi au deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un biciclist de 75 de ani din Cluj, în stare critică după ce a fost spulberat de o maşină. Şoferul avea o alcoolemie de 1,25