Antena Meniu Search
x

Video Un bloc din Medgidia a luat foc şi a fost activat Planul Alb de intervenţie. Pompierii s-au luptat 4 ore cu flăcările, iar 5 persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital noaptea trecută după ce un incendiu a izbucnit într-un bloc din Medgidia. O parte din cei 40 de locatari ai imobilului au ieşit singuri din clădire, în timp ce alţii au avut nevoie de ajutorul pompierilor.

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 10:56

Vezi și

Focul a afectat două garsoniere unde erau depozitate materiale textile şi mase plastice. Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările înainte de a declara focarul stins. În urma incendiului, 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la spitalul din Medgidia a fost activat Planul Alb de intervenţie. Un bărbat a suferit arsuri pe faţă şi la mâini, două persoane au fost intoxicate cu fum, dar erau conştiente, iar două femei au suferit atacuri de panică.

“În total, în bloc au fost aproximativ 40 de persoane, din care 25 adulţi şi doi copii au fost evacuaţi de către echipajele de intervenţie. Incendiul s-a manifestat la două garsoniere de la etajul doi al blocului (P+3), in care erau depozitate materiale textile şi mase plastice, pe o suprafata de aproximativ 40 metri pătraţi. Holul blocului, pe o suprafaţă de 10 metri pătraţi si alte 12 garsoniere au fost afectate de fum si apă. Persoanele evacuate au fost cazate de către primărie la un hotel din Medgidia”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bloc din Medgidia a luat foc şi a fost activat Planul Alb de intervenţie. Pompierii s-au luptat 4 ore cu flăcările, iar 5 persoane au ajuns la spital