Antena Meniu Search
x

Video Un BMW s-a dezintegrat pe un drum din Maramureș, după un accident șocant. Motorul a zburat zeci de metri pe șosea

Accident cumplit în Maramureș. Un tânăr în vârstă de 23 de ani, care avea permisul suspendat, a făcut prăpăd cu mașina pe o stradă din localitatea Ulmeni. Băiatul circula cu permisul suspendat.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 20:45

Vezi și

Accidentul s-a produs ieri după-amiază, pe un drum din localitatea Ulmeni, județul Maramureș, după ce un șofer a pierdut controlul volanului.

Motorul BMW-ului a zburat zeci de metri pe șosea

Mașina a intrat în derapaj, lovindu-se de un podeț din beton, apoi a distrus un gard și s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil. Bucăți din autoturism s-au împrăștiat pe șosea pe zeci de metri, iar motorul a zburat de sub capotă. În mod miraculos, tânărul care se afla la volan, în vârstă de 23 de ani, a reușit să iasă singur din BMW și a scăpat fără răni grave. Potrivit polițiștilor maramureșeni, șoferul avea permisul suspendat.

"Astăzi ( ieri n.r.), 18 august, polițiștii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produs în localitate. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Mânău, având exercitarea dreptului de a conduce suspendat, aflat la bilanțul unui autoturism condus din direcția localității Ariniș înspre Șomcuta Mare, a lovit marginea unui podeț și gardul împrejmuitor al unui imobil, iar, ulterior rurealază pe partea carosabilă si rămâne răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Traficul rutier a fost restricționat pe o perioadă de 3 ore, fiind deviat pe rute ocolitoare", au transmis reprezentanții IPJ Maramureș. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un BMW s-a dezintegrat pe un drum din Maramureș, după un accident șocant. Motorul a zburat zeci de metri pe șosea