Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bucureştean s-a dus tocmai la Bistrița să-şi cumpere un BMW. L-a făcut praf în 5 minute, după ce a vrut să facă drifturi în BENZINĂRIE!

Un tânăr din Bucureşti a reușit să își distrugă mașina proaspăt cumpărată, într-o benzinărie din Bistrița, la puțin timp după ce și-a luat mașina în primire.

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 17:34

Un bucureştean s-a dus tocmai la Bistrița să-şi cumpere un BMW. L-a făcut praf în 5 minute, după ce a vrut să facă drifturi în BENZINĂRIE!

Un tânăr din Bucureşti a reușit să își distrugă mașina proaspăt cumpărată, într-o benzinărie din Bistrița. La puțin timp după ce și-a luat mașina în primire, tânărul l-a și făcut praf.

Acesta s-a crezut în filmul Furios și Iute și a încercat niște derapaje controlate în incinta benzinăriei, doar ca să ajungă în gardul care desparte parcarea de firma vecină. 

În preajmă se afla un echipaj de poliție, care i-a aplicat și o amendă de 870 de lei. În plus, bărbatul este bun de plată pentru gardul pe care l-a distrus. 

Articolul continuă după reclamă

"Un echipaj al poliției rutiere se afla în zona stației de benzinărie și au văzut în incinta acesteia o masină care prezenta avarii recente. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că mașina a fost condusă de un tânăr de 22 de ani din București, care nu ar fi adaptat viteza la efectuarea unui viraj spre stânga, colizionând gardul care împrejmuiește societatea comercială din apropierea stației de carburant. Tanârul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ și a fost sancționat contravențional conforn OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice", a declarat purtătorul e cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un bucureştean s-a dus tocmai la Bistrița să-şi cumpere un BMW. L-a făcut praf în 5 minute, după ce a vrut să facă drifturi în BENZINĂRIE!