Antena Meniu Search
x

Un bulgar şi un turc, prinşi când încercau să scoată ilegal migranţi din România

Un bulgar şi un turc au fost prinşi, în cursul zilei de luni, în timp ce încercau să scoată în mod ilegal mai mulţi migranţi din România.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.04.2021, 15:41

Cetăţeanul bulgar şi cel turc intenţionau să scoată 10 migranţi, în mod ilegal, din România
Migranţii erau ascunşi printre pachete cu bunuri care urmau să ajungă în Olanda şi în Finlanda - Poliţia de Frontieră
  • Migranţii care urmau să fie scoşi în mod ilegal din România provin din Afganistan şi Siria.

Cei doi şoferi au fost prinşi la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, la un interval de câteva ore. Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, atât cetăţeanul bulgar, cât şi cetăţeanul turc conduceau TIR-uri şi, conform documentelor de însoţire a mărfii, transportau diferite bunuri pentru societăţi din Olanda şi Finlanda.

În ambele cazuri, poliţiştii români de frontieră au avut semne de întrebare, astfel că au demarat verificări suplimentare. Şi nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că atât cetăţeanul bulgar, cât şi cetăţeanul turc aveau ascunşi, printre pachetele cu marfă, mai mulţi migranţi pe care intenţionau să-i scoată în mod ilegal din România.

Migranţii care urmau să fie scoşi din România provin din Afganistan şi Siria

S-a stabilit că cei doi şoferi intenţionau să scoată în mod ilegal din România nu mai puţin de 10 migranţi. Aceştia au între 15 şi 57 de ani şi provin din Afganistan şi Siria. Atât migranţii, cât şi cei doi şoferi străini au fost conduşi la audieri.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au precizat că "se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bulgar şi un turc, prinşi când încercau să scoată ilegal migranţi din România