Antena Meniu Search
x

Video "Voia să îi arate păpuşile". O copilă din Ploieşti, agresată sexual de prietenul părinţilor ei. Individul ar fi abuzat-o și pe sora mai mare a fetiței

O fetiță de doar 5 ani, din Ploiești, a fost abuzată sexual de către un apropiat al familiei. Scenele șocante s-au petrecut chiar în casa în care locuia micuța, în timp ce părinții ei dormeau. Bărbatul de 41 de ani a profitat de faptul că minora era singură și îl invitase să îi arate păpuşile cu care se juca.    

de Cristi Georgescu

la 19.06.2024 , 08:07

"Voia să îi arate păpuşile". O copilă din Ploieşti, agresată sexual de prietenul părinţilor ei. Individul ar fi abuzat-o și pe sora mai mare a fetiței

"Fata voia să îi arate jucăriile ei, păpuşile ei. El a stat într-un colţ, i-a arătat fetiţei pe telefon ce făceau femeie cu bărbat şi fata nu ştia ce să spună când am întrebat-o", povesteşte bunica fetiţei.

Bărbatul, un apropiat al familiei, a profitat că părinţii erau în casă, la somn.

Părinţii l-au surprins pe bărbat dezbrăcat lângă fetiţă

Articolul continuă după reclamă

Fetiţa l-a chemat într-o dependinţă să îi arate jucăriile, doar că el nu a ţinut cont şi a profitat de vulnerabilitatea celei mici, astfel că i-a arătat scene cu caracter pornografic, iar apoi a abuzat-o sexual. La scurt timp, părinţii au ieşit din casă şi l-au surprins dezbrăcat pe bărbat lângă micuţă. În acel moment, mătuşa fetei a încercat să-l oprească pe bărbat să-și ducă planul la bun sfârșit.

Pe acelaşi subiect

"I-a zis fetiţei mele: Hai să facem şi noi aşa. S-a dezbrăcat şi o punea pe fata mea să îi pupe... Atunci a apărut sora mea şi l-a luat la bătaie", spune mama copilei.

Bărbatul venea des în curtea familiei. Iar acest gest nu a fost primul de acest fel. "S-a mai întâmplat la copii. Cu cea mare făcea meditaţii, l-am lăsat singur în cameră. Fetiţa a scăpat creionul jos, ea s-a aplecat după creion şi el a apucat-o tare de fund şi de sân", continuă mama fetiţei. "Deci ăsta să nu mai vină să locuiască pe strada asta a noastră, niciodată nu mai vrem să îl vedem. Aici sunt mulţi copii şi nu se ştie ce se întâmplă cu copiii noştri", spune bunica micuţei.

"Faţă de bărbatul în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, faţă de acesta, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile", a declarat Maria Magdalena Rădulescu, reprezentant IPJ Prahova. Polițiștii continuă acum cercetările pentru agresiune sexuală, comisă asupra unui minor şi corupere sexuală a minorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » "Voia să îi arate păpuşile". O copilă din Ploieşti, agresată sexual de prietenul părinţilor ei. Individul ar fi abuzat-o și pe sora mai mare a fetiței