Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un cerşetor din Timişoara face cel puţin 300 de lei pe zi (Video)

Cerşetoria a devenit o activitate din care se pot scoate foarte mulţi bani. Dovadă stau aceste imagini, filmate de Poliţia Locală din Timişoara.

de Redactia Observator

la 27.06.2018 , 20:12

Cerşetoria a devenit o activitate din care se pot scoate foarte mulţi bani.

Dovadă stau aceste imagini, filmate de Poliţia Locală din Timişoara.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest fenomen este menținut în stradă, din păcate, și de unii cetățeni care le dau bani cerșetorilor, deși Poliția Locală a realizat numeroase campanii de informare explicând că nu este o soluție să li se ofere bani deoarece în acest fel îi menținem pe străzile orașului și sunt atrași și din alte zone să vină aici, iar uneori devin agresivi și nu folosesc acești bani pentru a se întreține ci, de cele mai multe ori, pentru a-și cumpăra alcool sau produse halucinogene, ori le sunt luați de alte persoane.

Este şi cazul unui bărbat de 51 de ani, din județul Bistrița Năsăud, care poate fi observat aproape zilnic în intersecțiile aglomerate din Timişoara.  Acesta este preluat din stradă de fiecare dată de polițiștii locali.

Deși se plânge că nu mai face banii de altădată, bărbatul reușește să strângă din cerșit, în doar două ore, suma de un 100 de lei și spune că veniturile zilnice ar fi și de 300 de lei dacă ar sta în stradă toată ziua.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un cerşetor din Timişoara face cel puţin 300 de lei pe zi (Video)