Antena Meniu Search
x

Un cioban din Maramureş, găsit băut de salvamontişti după ce i-a chemat pentru că nu-şi simţea picioarele. Era blocat într-o poieniţă

Un cioban din judeţul Maramureş, în vârstă de 53 de ani, a solicitat ajutor de urgenţă la 112 după ce a început să se simtă rău şi să nu-şi mai simtă picioarele. Salvatorii montani l-au găsit pe bărbat în stare de ebrietate, căzut într-o poieniţă. 

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 16:54

Cioban beat
Ciobanul a fost găsit de salvamontişti într-o poieniţă

Acţiunea desfaşurată de salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures a avut loc în zona Ruşcova, judeţul Maramureş. Apelantul, un bărbat de 53 ani, a solicitat ajutor de urgenţă la 112 fiindcă, din spusele lui, avea "o stare de rău", neputându-se deplasa, simţindu-şi picioarele paralizate. El a transmis că se afla într-o zonă cu acces dificil, aproape de o stână unde lucra ca cioban. Bărbatul nu ştia cu exactitate unde este, aşa că nu a putut fi localizat iniţial. 

Salvatorii montani din localitatea Vişeu s-au deplasat împreună cu colegii de la SAJ Poienile de sub Munte, căutându-l mai bine de două ore până când au reuşit să dea de el. Acesta se afla sub influenţa alcoolului, căzut într-o poieniţă, fără a avea posibilitatea de a se mişca de acolo. 

Bărbatul a fost preluat de salvatorii montani şi echipajul medical, iar ulterior, a fost transportat cu Ambulanţa la unitatea medicala pentru alte investigaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un cioban din Maramureş, găsit băut de salvamontişti după ce i-a chemat pentru că nu-şi simţea picioarele. Era blocat într-o poieniţă