Antena Meniu Search
x

Un copil de 10 ani, atacat de mai mulţi câini pe o stradă din Botoşani. A ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost găsit pe marginea drumului

Un copil de 10 ani din municipiul Botoşani a ajuns la spital, duminică, după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe stradă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu. Potrivit autorităţilor, minorul prezenta mai multe răni şi a fost găsit pe marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 12:07

Atac canin
Un copil de zece ani, muşcat pe stradă de mai mulţi câini - Shutterstock

La data de 19 februarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați, prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, pe marginea părții carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului.

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe strada Săvenilor, ar fi fost atacat de trei câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  

Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoșani. În cauză a fost constituită echipă operativă care efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un copil de 10 ani, atacat de mai mulţi câini pe o stradă din Botoşani. A ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost găsit pe marginea drumului