Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri sfâşietoare în cazul băiatului care s-a sinucis într-un centru de plasament din Caraş Severin

Soartă crudă pentru un copil de 11 ani din judeţul Caraş-Severin. S-a sinucis în centrul de plasament unde a ajuns după ce a fost părăsit de părinţi.

Vezi și

Soartă crudă pentru un copil de 11 ani din judeţul Caraş-Severin. S-a sinucis în centrul de plasament unde a ajuns după ce a fost părăsit de părinţi. Direcţia de asistenţă socială şi protecţia copilului a deschis o anchetă.

Din primele informaţii, băiatul s-a spânzurat cu un șiret de tocul ușii de la baie. Reprezentanții centrului au sunat imediat la 112, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Micuţul și-a dat ultima suflare în brațele medicilor.

"Am fost sesizaţi, în data de 10 octombrie, la ora 7:00 seara, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 11 ani a fost găsit inconştient. În acest caz a fost deja deschis un dosar penal şi facem cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi cum a survenit decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, pentru sursadevest.ro.

Copilul mai are 4 fraţi, care, de asemenea, sunt în grija statului, pentru că părinţii lor ar fi plecaţi din ţară. Cei de la centrul de plasament spun că băiatul nu avea probleme medicale şi că era pasionat de sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dezvăluiri sfâşietoare în cazul băiatului care s-a sinucis într-un centru de plasament din Caraş Severin