Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un copil de 12 ani a fost lovit în repetate rânduri de către un necunoscut, într-un parc din Brăila

Incident extrem de violent, într-un parc din Brăila. Un copil de 12 ani, campion naţional la atletism, a fost desfigurat în bătaie, în timp ce se afla la joacă cu mai mulţi copii.

de Adrian Obreja

la 15.01.2021 , 09:47

  • Un copil a fost bătut de un tânăr, în timp ce se afla la locul de joacă
  • Incidentul a avut loc în Brăila

Băiatul de 12 ani se afla într-un parc din municipiul Brăila cu mai mulţi copii cu care se juca, iar la un moment dat, un tânăr de aproximativ 30 de ani i-a lovit cu mingea în repetate rânduri. În momentul în care copilul i-a cerut acestuia să înceteze, tânărul a sărit asupra lui, l-a lovit în repetate rânduri, motiv pentru care copilul a ajuns la spital. 

Medicii i-au acordat îngrijirile necesare, având o fractură de piramidă nazală. În acest moment, poliţia a deschis un dosar penal şi încearcă să îl identifice pe agresor. Au fost identificate şi imaginile de pe camera de supraveghere din zona respectivă. 

Până în momentul de faţă a fost audiată o persoană, un tânăr, dar care nu a fost reţinut. A fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. 

Vezi și
Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un copil de 12 ani a fost lovit în repetate rânduri de către un necunoscut, într-un parc din Brăila