Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 13 ani a murit într-un parc din Bucureşti, în timp ce se juca alături de prietenii săi. S-a prăbuşit din senin în faţa lor

Anchetă dificilă a procurorilor din Capitală, după ce un băiat de 13 ani a murit aseară într-un parc din sectorul doi. Băiatul se juca alături de alţi copii, când la un moment dat a căzut inconştient. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.10.2023, 13:56

Vezi și

Copilul de 13 ani se juca în Parcul Cosmos, din Bucureşti, cu mai mulţi prieteni, când s-a prăbuşit la pământ. Până atunci alergase, după care s-a aşezat pe o bancă, a băut apă şi a leşinat.

Filmul tragediei

Martorii povestesc ca băiatul ar fi avut probleme de sănătate, era cardiac si depindea de nişte pastile pe care le lua de fiecare dată. Seara trecută, după ce făcuse efort fizic, a plecat la magazinul cel mai apropiat pentru a-şi lua o sticla cu apa, cu care să ia pastilele. Nu a mai apucat, însă, asta pentru că a intrat in stop cardio-respirator.

Mai bine de o oră medicii de pe ambulanţă au încercat să îl resusciteze pe băiatul de 13 ani. Nu au reușit, însă, să îi salveze viaţa.

Pe acelaşi subiect

A murit în faţa prietenilor de joacă

Părinţii băiatului spun că acesta suferea de sindromul QT lung, o boală a ritmului cardiac, care provoacă bătăile rapide de inimă. Aceste bătăi rapide pot duce la leșin sau atacuri, sau câteodată, când inima bate eratic pentru o perioadă lungă de timp poate duce la decesul neașteptat. Medicii nu recomandă efortul fizic.

Oamenii legii au deschis dosar penal de moarte suspectă. Nu există indicii, însă, din care reiese că a fost victima vreunei agresiuni. Trupul băiatului a fost transportat la IML pentru autopsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un copil de 13 ani a murit într-un parc din Bucureşti, în timp ce se juca alături de prietenii săi. S-a prăbuşit din senin în faţa lor