Antena Meniu Search
x

Un copil de 4 ani s-a stins în braţele medicilor, la Oneşti. Mama a crezut că are doar o simplă răceală

Un copil de 4 ani s-a stins din viaţă în braţele medicilor de la spitalul din Oneşti, după ce a intrat în stop cardiorespirator.  

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 08:23

Vezi și

Cadrele medicale au suspicinea că acesta avea gripă, după ce testul rapid a ieşit pozitiv. Micuţul ar fi avut primele simptome cu două zile înainte de a fi adus la unitatea medicală. Crezând că este vorba de o banală răceală, mama băiatului i-ar fi administrat tratament acasă.

Între timp, însă, starea copilului s-a agravat, iar într-un final femeia l-a dus spital. Din păcate, a fost mult prea târziu, băiatul era deja în stop cardio-respirator, iar medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

Ana Maria Brăncescu, medic şef UPU Oneşti: A fost testat cu test rapid. A ieşit pozitiv la gripa A, dar nu putem să ne pronunţăm asupra diagnosticului, decât după efectuarea autopsiei şi rezultatul anatomopatologic. Probele au fost trimise la Bucureşti, la Spitalul Cantacuzino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un copil de 4 ani s-a stins în braţele medicilor, la Oneşti. Mama a crezut că are doar o simplă răceală