Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de 8 ani a găsit un portofel cu bani și acte pe o stradă din Maramureș. Ce a decis să facă cu el

Un copil în vârstă de 8 ani din municipiul Baia Mare care a găsit pe stradă un portmoneu cu bani şi documente l-a dus la o farmacie apropiată care apoi a anunţat autorităţile, a informat, marţi, Poliţia Locală.

de Redactia Observator

la 27.08.2024 , 18:40

Un copil de 8 ani a găsit un portofel cu bani și acte pe o stradă din Maramureș. Ce a decis să facă cu el
Un copil de 8 ani a găsit un portofel cu bani și acte pe o stradă din Maramureș. Ce a decis să facă cu el - Shutterstock

"O persoană a sesizat la dispeceratul Poliţiei Locale faptul că un copil de opt ani a adus în farmacie un portmoneu cu acte şi bani, iar aceasta solicită căutarea persoanei care probabil a stat pe banca din apropiere şi l-a pierdut. Pentru verificări la faţa locului s-a deplasat patrula din cadrul S.O.P. Aceasta a transmis la dispecerat că până la sosirea în zonă un domn şi-a revendicat portmoneul cu acte şi bani", a precizat Poliţia Locală Baia Mare.

Gestul copilului în vârstă de 8 ani a surprins plăcut prin atitudine pe proprietarul actelor pierdute, dar şi personalul farmaciei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Un copil de 8 ani a găsit un portofel cu bani și acte pe o stradă din Maramureș. Ce a decis să facă cu el