Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 8 ani din Dolj a fugit de acasă, speriat că spărsese un televizor şi va fi pedepsit de părinţi. Cum l-au găsit jandarmii

Căutări cu deznodământ fericit, în judeţul Dolj. Un copil de 8 ani care a fugit de acasă de frica părinţilor a fost găsit, într-o fabrică dezafectată, după ore întregi de căutări. Băieţelul, recuperat de jandarmi, plecase de acasă aproape desculţ, speriat de pedeapsa care îl aştepta pentru că spărsese un televizor.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 09.03.2023, 13:35

Vezi și

Mai bine de trei ore a fost căutat, în primă fază, copilul de 8 ani de părinţii săi. Când au văzut că nu dau de urma micuţului, aceştia au sunat la 112 speriaţi. Apelul la 112 a venit seara trecută, 8 martie, în jurul orei 19:30. Băiatul a plecat de acasă de teamă că va fi pedepsit de părinţi pentru că, în joacă, a spart un televizor.

Când au ajuns la casa părinţilor, jandarmii l-au întrebat pe fratele băiatului care sunt locurile în care acesta obişnuieşte să se joace. Pe lângă zonele cunoscute, fratele mai mare a indicat şi o fabrică dezafectată care se afla în apropiere de locuinţă. Jandarmii au mers acolo şi l-au găsit într-un colţ al încăperii. Băiatul de 8 ani era speriat şi plecase de acasă doar în papuci. A fost dus acasă, iar jandarmii i-au sfătuit pe părinţi să fie mai răbdători cu cel mic şi să discute cu el despre ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un copil de 8 ani din Dolj a fugit de acasă, speriat că spărsese un televizor şi va fi pedepsit de părinţi. Cum l-au găsit jandarmii