Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de aproape 2 ani a ajuns la spital, după ce s-a jucat cu gaz lampant. Asistenţii sociali au intrat pe fir

Caz şocant în judeţul Botoşani! Un copil în vârstă de un 1 şi 5 luni a ajuns la spital, după ce părinţii l-au găsit jucându-se cu o sticlă în care se afla gaz lampant.  

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 08:39

Speriaţi că cel mic ar fi putut ingera produsul derivat din petrol, aceştia au sunat disperaţi la 112. Medicii l-au transportat la spital pentru investigaţii de specialitate, iar bebeluşul a rămas internat. Asistenţii sociali au intrat şi ei pe fir şi au deschis o anchetă pentru a stabili dacă micuţul a fost supravegheat corespunzător de părinţi.

Cătălin Mihailiuc, medic: Un bebeluş în vârstă de un an și cinci luni care absolut accidental părinţii l-au găsit cu sticla de gaz lampant în mână. Părinţii nu pot preciza dacă a înghiţit sau nu a înghiţit. Cert este că va rămâne sub supraveghere la noi măcar 24 de ore. Starea generală este bună, este conștient, este stabil din punct de vedere hemodinamic. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un copil de aproape 2 ani a ajuns la spital, după ce s-a jucat cu gaz lampant. Asistenţii sociali au intrat pe fir