Antena Meniu Search
x

Un copil de un an e în stare gravă la spital, după ce maşina condusă de tatăl lui s-a răsturnat pe câmp, lângă Buzău

Cinci persoane,între care un copil de un an,  au ajuns la spital, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, accidentul având loc pe DN2 (E 85).

Cinci persoane,între care un copil de un an,  au ajuns la spital, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, accidentul având loc pe DN2 (E 85), în judeţul Buzău, în zona Crucea Comisoaei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihai Drăghiciu, şoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului au fost rănite cinci persoane, între care un copil. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, un echipaj de descarcerare, dar şi o ambulanţă de transport victime multiple din dotarea ISU Buzău. Toate victimele au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Poliţiştii fac cercetări pentru a determina cauzele producerii accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un copil de un an e în stare gravă la spital, după ce maşina condusă de tatăl lui s-a răsturnat pe câmp, lângă Buzău