Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un crater uriaş a apărut după ce şoseaua s-a surpat, în Năvodari. Şoferii care nu l-au putut evita şi-au spart cauciucurile

O groapă uriaşă a apărut pe drumul care leagă Năvodari şi localitatea Lumina, din Constanţa. Vorbim de un adevărat crater, în care  şi-au distrus deja maşinile trei şoferi. Groapa uriaşă ar fi apărut din cauza unei conducte subterane care s-a fisurat, iar primăria spune că nu a avut timp să o semnalizeze înaintea accidentelor. 

de Cristina Niță

la 03.10.2024 , 13:28

Un incident grav s-a petrecut în această după amiază pe Drumul Judeţean 226, între Lumina şi Năvodari, o groapă imensă s-a format aici după ce şoseaua s-a surpat. În momentul în care s-a întâmplat mai mulţi şoferi circulau cu maşinile, oamenii s-au speriat şi ne-au spus că au accelerat să treacă de frică. Oamenii spun că au simţit cum se surpă asfaltul.

Sunt 3 maşini avariate. Au venit mai multe echipe de intervenţie să vadă ce s-a întâmplat. Primăria Năvodari spune că este vorba de o conductă de apă care a cedat asfaltul. De altfel echipele de la Regia de Apă intervin, golesc groapa şi abia atunci vor putea stabili cauzele. Din fericire nu au existat victime. În acest moment drumul judeţean este blocat de poliţie.

Vezi și
Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un crater uriaş a apărut după ce şoseaua s-a surpat, în Năvodari. Şoferii care nu l-au putut evita şi-au spart cauciucurile