Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un criminal din Grădiştea, condamnat la 28 de ani de puşcărie pentru uciderea unei femei din sat, s-a spânzurat la nici o lună după ce a fost închis

Un criminal din Grădiştea condamnat la 28 de ani de puşcărie pentru uciderea unei femei din sat s-a spânzurat la o lună după ce a fost închis. Era unul dintre cei patru bărbaţi condamnaţi pentru că au bătut cu o scândură o consăteancă, până au lăsat-o lată.

de Redactia Observator

la 28.06.2018 , 10:24

Un criminal din Grădiştea condamnat la 28 de ani de puşcărie pentru uciderea unei femei din sat s-a spânzurat la o lună după ce a fost închis

Un criminal din Grădiştea condamnat la 28 de ani de puşcărie pentru uciderea unei femei din sat s-a spânzurat la o lună după ce a fost închis. Era unul dintre cei patru bărbaţi condamnaţi pentru că au bătut cu o scândură o consăteancă, până au lăsat-o lată.

Ionuţ Mocanu, 25 de ani, unul dintre tinerii condamnaţi la 28 de ani de închisoare şi încarcerat pe 25 mai, după ce sentinţa a rămas definitivă, şi-a pus capăt zilelor în puşcărie, pe 14 iunie, informează debrăila.ro. Bărbatul s-a spânzurat în grupul sanitar al celulei, cu un cearceaf. Unul dintre colegii săi de celulă a dat alarma, dar în ciuda intervenţiei personalului medical din penitenciar, şi al echipajului SMURD sosit la faţa locului, după 40 de minute Mocanu a fost declarat decedat.

Unul dintre ucigaşii Mirelei Stoian, femeia de 41 de ani din Grădişte omorâtă în bătaie în 2015, a fost înmormântat în satul natal, în cimitirul unde e înmormântată şi victima sa. 

Articolul continuă după reclamă

În aceeaşi puşcărie îşi ispăşesc pedepsele de 28 de ani Marcel Mocanu, 27 ani (fratele lui Ionuţ), Radu Baboi, 24 ani, şi Valentin Ciprian Mocanu, de 19 ani, care au fost condamnaţi pentru omor calificat şi tâlhărie calificată. Toţi cei patru aveau antecedente penale.

În seara crimei, Marcela Stoian, femeia din Gradiştea care avea un magazin în localitate, se îndrepta spre casă, după ce-şi terminase programul. Mai avea câteva sute de metri până la domiciliu, unde o aşteptau soţul şi cele două fetiţe. Dintr-odată, persoane necunoscute s-au năpustit asupra ei şi au lovit-o cu bestialitate până au lăsat-o fără suflare, pe marginea drumului pietruit. 

A fost găsită chiar de soţul său, care, îngrijorat că femeia întârzie, a plecat în întâmpinarea ei, dar a avut parte de o descoperire şoc: femeia era trântită pe jos, fără viaţă. S-a dat alarma iar poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi procurorul criminalist au intrat în acţiune. Câinele de urmă folosit de anchetatori pentru a lua urma făptaşilor i-a condus pe oamenii legii acasă la fraţii Ciprian Valentin Mocanu, Ionuţ Mocanu şi Marcel Mocanu. Apoi, pe lista suspecţilor a apărut şi nepotul acestora, Radu Baboi. Cei patru au fost arestaţi preventiv, în ziua de 27 februarie 2015, la patru zile după crimă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un criminal din Grădiştea, condamnat la 28 de ani de puşcărie pentru uciderea unei femei din sat, s-a spânzurat la nici o lună după ce a fost închis