Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un delegat de la Congresul PNL, scos pe targă de SMURD. Omului i s-a făcut rău şi a căzut de pe scenă

Incident la congresul PNL de la Romexpo. Unui delegat prezent la congres i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia echipelor de medicale.

De Redactia Observator la 25.09.2021, 16:23
Vezi și

Unui delegat, în vârstă de 60 de ani, prezent la Congresul PNL i s-a făcut rău şi a căzut de pe scenă. Echipajele SMURD prezenţe la faţa locului au intervenit imediat şi l-au scos pe bărbat, pe targă.

 Ludovic Orban și Florin Cîțu luptă pentru șefia partidului, iar aproape 5.000 de delegați sunt așteptați să voteze viitorul Partidului Național Liberal. La eveniment a participat și președintele Klaus Iohannis, care și-a exprimat deja susținerea pentru Florin Cîțu. Liberalii se îngrămădesc la urne chiar a doua zi după ce Capitala a intrat în scenariul roșu. Între timp, autoritățile au raportat peste 7.600 de îmbolnăviri doar în ultimele 24 de ore. ObservatorNews.RO transmite în timp real desfășurarea Congresului de la ROMEXPO.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un delegat de la Congresul PNL, scos pe targă de SMURD. Omului i s-a făcut rău şi a căzut de pe scenă

Breaking News

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă

Două plicuri suspecte, la Ambasada Ucrainei din Bucureşti. Poliția e în alertă