Antena Meniu Search
x

Un deținut a evadat din Penitenciarul Focșani. Tânărul executa o pedeapsă pentru tâlhărie calificată

Poliția din Vrancea a fost în alertă, astăzi, după ce un deținut condamnat pentru tâlhărie clificată, a evadat dintr-o secție exterioară a Penitenciarului Focșani.

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 14:46

Un deținut a evadat din Penitenciarul Focșani. Tânărul executa o pedeapsă pentru tâlhărie calificată

UPDATE: Bărbatul a fost prins de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală.

"La data de 18.10.2023, ora 13,16, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 de către lucrătorii din Penitenciarul Focşani cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani, deţinut în Penitenciarul Focşani, a evadat în timp ce se afla la muncă în secţia exterioară", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare gri, hanorac negru și adidași albi. Potrivit Poliţiei, în vederea capturării deţinutului, au fost dispuse imediat măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea echipajelor din teren, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare, precum şi cooperarea cu celelalte instituţiile abilitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un deținut a evadat din Penitenciarul Focșani. Tânărul executa o pedeapsă pentru tâlhărie calificată