Antena Meniu Search
x

Un deținut a evadat din Penitenciarul Rahova. Tânărul executa pedeapsa în regim deschis, fără supraveghere

Polițiștii din Capitală sunt în alertă, după ce un deținut condamnat definitiv la 1 an și 3 luni de închisoare, pentru trafic de droguri, a evadat vineri din Penitenciarul Rahova, de la un punct de lucru exterior. Moloșag Cristian, de 34 de ani, executa pedeapsa în regim deschis, fără supraveghere.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 13:39

Alertă în Capitală. Polițiștii caută un deținut evadat din Penitenciarul Rahova, dintr-un punct de lucru exterior închisorii

Pentru prinderea deţinutului au fost blocate căile de acces pe posibilele direcţii de deplasare, a fost alarmat personalul, s-au trimis echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 5 București, Poliția Locală Sector 6 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Semnalmente Moloșag Cristian:

- are înălțimea de 1,84 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr blond, multiple tatuaje.

La momentul părăsirii penitenciarului purta tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un deținut a evadat din Penitenciarul Rahova. Tânărul executa pedeapsa în regim deschis, fără supraveghere