Antena Meniu Search
x

Foto Un dezvoltator demolează 88 de case noi, după ce a descoperit o problemă. Una singură costă în jur de 1 milion de euro

Un dezvoltator imobiliar demolează 88 de case dintr-un complex, după ce a descoperit că locuinţele aveau probleme cu fundaţia. Fiecare construcţie are o valoare de aproape 1 milion de euro.

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 14:44

Un dezvoltator demolează 88 de case noi, după ce a descoperit o problemă. Una singură costă în jur de 1 milion de euro
Un dezvoltator demolează 88 de case noi, după ce a descoperit o problemă. Una singură costă în jur de 1 milion de euro

Complexul Darwin Green Estate, situat în apropiere de centrul oraşului Cambridge, se află încă în construcţie. Proiectul cuprinde, în total, 1.593 de case, fiecare cu o valoare cuprinsă între £575.995 şi £850.9915 de lire, scrie Daily Mail.

Casele demolate costă, în total, 40 de milioane de lire

Dezvoltatorii complexului au descoperit însă că locuinţele au probleme cu fundaţia, unele dintre ele aflate deja în construcţie. Unul dintre ei a spus că, în timpul unor inspecţii, şi-au dat seama că cele 88 de construcţii "nu se ridică la standardele lor obişnuite" şi că "cea mai bună alegere este să fie demolate şi reconstruite".

Toate casele demolate costă undeva la 40 de milioane de lire, în total. Dezvoltatorii spun că vor încerca să salveze o parte din materialele de construcţie rezultate după demolări şi să le refolosească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un dezvoltator demolează 88 de case noi, după ce a descoperit o problemă. Una singură costă în jur de 1 milion de euro