Antena Meniu Search
x

Video Un director de penitenciar din Baia Mare, în arestul DNA după ce o tânără angajată i-a refuzat avansurile sexuale: cum a şantajat-o pe fată

Abuz sexual, agresiune fizică şi şantaj este coşmarul pe care l-a trăit o angajată a Penitenciarului din Baia Mare. Agresorul este chiar fostul director al Penitenciarului, iar complicele psihologul instituţiei. Cei doi au fost reţinuţi de procurorii DNA cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 22.11.2022, 16:50

Vezi și

Faptele cercetate de procurorii Anticorupţie s-au petrecut în perioada 2020-2022. Directorul penitenciarului din Baia Mare s-ar fi îndrăgostit de o subalternă şi i-ar fi propus în repetate rânduri să întreţină relaţii sexuale cu el, motivând că-i este superior. Tânăra l-a refuzat de fiecare dată. Unul dintre episoade s-ar fi petrecut la Bucureşti: directorul a trimis-o pe tânără la Administraţia Penitenciarelor care are sediul în Capitală cu treburi de serviciu, dar a venit şi el şi a închiriat o cameră de hotel unde a dus-o pe fată. Aceasta a refuzat şi de această dată.

Reveniţi la Baia Mare, directorul a chemat-o pe tânără în biroul lui unde ar fi lovit-o pe motiv că îi refuză constant avansurile. Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a scos un certificat de la Medicină Legală. Imediat după ce acest episod, atât directorul penitenciarului cât şi psihologul instituţiei ar fi şantajat-o pe fată să nu anunţe Administraţia Penitenciarelor în legătură cu cele întâmplate, în caz contrar vor face publice fotografii cu ea în ipostaze indecente. Cu toate acestea, atât Administraţia Penitenciarelor, cât şi DNA au intrat pe fir şi au început cercetările. Acum este în derulare o anchetă pentru şantaj şi abuz, iar directorul penitenciarului şi pshologul au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un director de penitenciar din Baia Mare, în arestul DNA după ce o tânără angajată i-a refuzat avansurile sexuale: cum a şantajat-o pe fată