Antena Meniu Search
x

Video Un document intern le impune pompierilor suceveni să nu mai dea pisicile jos din copac

Dacă aveţi pisică, staţi cu ochii pe ea! În caz că scapă afară din casă şi rămâne blocată într-un copac, pompierii nu mai vin în ajutor. A aflat-o pe pielea ei o femeie din Suceava. Cu felina blocată în pom, pompierii i-au zis că un document intern le impune să nu mai urce după pisici, ci doar să coboare după ele, în caz că au căzut într-un canal.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 10:00

Vezi și

Proprietara pisicii a încercat ore în şir să o încurajeze să coboare singură. Însă felina nu a mai ştiut să găsească înapoi drumul spre sol. În cele din urmă, femeia a sunat la 112. Surpriză, însă. Pompierii nu se mai ocupă de salvarea pisicilor din copaci.

Mirela, stăpâna pisicii: Sub nicio formă nu au cum să vină că au primit o circulară prin care li se interzice salvarea felinelor din copaci.

Un document intern nu îi mai lasă să salveze pisicile din copaci

ISU Suceava a confirmat existenţa documentului intern. Potrivit instituţiei, intervenţiile se mai fac doar dacă, prin absurd, în copac ajunge un căţel. Ori dacă o pisică ajunge în canal.

Mirela, stăpâna pisicii: Am zis, ce să fac, stau şi mă uit la ea cum moare? Ce să fac? A zis că nu ştie. O să facă ea să coboare, că este mediul ei şi o să coboare.

În cele din urmă, pisica a fost dată jos de nişte voluntari. Aceştia au tăiat craca copacului, care a căzut în apă cu tot cu pisică. Luna a ajuns ulterior la veterinar, în şoc hipotermic. A reacţionat bine la tratament, iar acum se recuperează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un document intern le impune pompierilor suceveni să nu mai dea pisicile jos din copac