Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Un eveniment nefericit". Un panou de baschet s-a prăbuşit peste un copil de 12 ani, pe un teren de sport din Alba. Structura nu era ancorată

O simplă joacă pe terenul de sport îi putea fi fatală unui copil de 12 ani din Alba Iulia. Minorul s-a agăţat de inelul unui panou de baschet în timpul jocului, însă pentru că structura nu era ancorată, a căzut imediat peste el. Rănit, copilul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia, iar la scurt timp transferat la Spitalul din Târgu Mureş pe secţia de chirurgie pediatrică. Atenţie, urmeză detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Dorin Gâldău

la 03.10.2024 , 08:47

Copilul de 12 ani era la baza sportivă, acolo unde se antrena frecvent pentru a deveni cel mai bun baschetbalist. Fascinat de tehnica de joc a sportivilor de performanţă, în timp ce arunca la coş, minorul a încercat să se agaţe de inelul panoului de baschet.

Un panou de baschet a căzut peste un copil de 12 ani, pe un terenul de sport din Alba Iulia

O mare greşeală. Nefiind ancorată, strucura s-a prăbuşit imediat peste el.

Vezi și

Martore la incident, mai multe persoane au dat imediat alarma.

Pe acelaşi subiect

Marius Filimon, viceprimar Alba Iulia: Din păcate, a avut loc un eveniment nefericit. Un panou de baschet se pare că a căzut pe un copil.

Baza sportivă a fost renovată recent

Mădălina Crişan, purtător de cuvânt IPJ Alba: Minorul a fost transportat, conştient, la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. 

Din cauza rănilor suferite, medicii au luat decizia ca băiatul să fie transferat la spitalul din Târgu Mureş pe sectia de Chirurgie Pediatrică. Din fericire, minorul se află acum în afara oricărui pericol. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Baza sportivă este renovată recent.

Dorin Gâldău Like
Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » "Un eveniment nefericit". Un panou de baschet s-a prăbuşit peste un copil de 12 ani, pe un teren de sport din Alba. Structura nu era ancorată