Antena Meniu Search
x

Un fotbalist de 14 ani de la CS Dinamo şi-a înjunghiat un coleg în spate cu foarfeca în căminul clubului. "Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”

Incident şocant în căminul clubului CS Dinamo, vineri seara. Un fotbalist de la juniori de 14 ani şi-a atacat un coleg cu doi ani mai mare cu foarfeca pentru a se apăra, după ce acesta l-a atacat în camera sa. Puţin a lipsit să nu se întâmple o tragedie.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 09:31

Un fotbalist de 14 ani de la CS Dinamo şi-a înjunghiat un coleg în spate cu foarfeca în căminul clubului. "Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul” - Hepta/Mediafax/Eduard_Vinatoru

”L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”, a declarat antrenorul Claudiu Delcea despre elevul său care a lovit cu obiectul ascuțit, după ce fusese agresat în cameră, potrivit Pro Sport. Unul dintre copii a participat la lotul național U15!

La un pas de tragedie

Potrivit antrenorului, băiatul care a ajuns la spital, în vârstă de 16 ani, a intrat peste fotbalistul de 14 ani şi colegul său şi a început să îi bată. Ca să se apere, unul dintre ei a luat o foarfecă şi şi-a atacat agresorul.

”Unul dintre băieții atacați a găsit o foarfecă, cu care își tăia jambierele, și, probabil pentru a se apăra, l-a lovit cu vârful obiectului într-un omoplat. Am auzit ulterior că i-ar fi produs o rană destul de serioasă, au lipsit vreo 2 milimetri până la plămâni. Inițial, informația era că-l atinsese în picior, dar realitatea a fost alta. Înțeleg că băiatul ar urma să fie externat în cursul zilei de luni de la spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost mutat între timp”, a mai spus antrenorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un fotbalist de 14 ani de la CS Dinamo şi-a înjunghiat un coleg în spate cu foarfeca în căminul clubului. "Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”