Antena Meniu Search
x

Un gălăţean a încălcat de două ori legea dintr-un foc: I-a dat târcoale fostei cu maşina, deşi îi era interzis şi avea permisul suspendat

Poliţiştii din Galaţi au reţinut un bărbat care a încălcat ordinul de protecţie, apropiindu-se de fosta parteneră. El a mers la blocul în care locuia femeia, la volanul unui autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce.

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 14:14

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Conform IPJ Galaţi, o femeie din municipiul Galaţi, cu vârsta de 34 de ani, a sunat la 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla în faţa blocului său, a fost abordată de fostul partener, un bărbat cu vârsta de 44 de ani, deşi acesta avea obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 200 de metri faţă de  ea şi i se interzisese să o contacteze prin orice mijloc, conform ordinului de protecţie emis de Judecătoria Galaţi.

Bărbatul a demarat în trombă cu maşina pentru care nu avea oricum permis

La faţa locului a fost găsită doar femeia de 34 de ani, iar după verificările efectuate, poliţiştii  stabilind că bărbatul de 44 de ani a ajuns în acel loc conducând un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de încălcare a ordinului de protecţie, respectiv pentru conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat. Având în vedere că la nivelul Poliţiei Galaţi se mai afla în lucru un dosar penal, în care se efectuau cercetări faţă de bărbat, pentru infracţiunile de violenţă în familie şi abandon de familie, cele două cauze au fost reunite, iar  după audieri şi după administrarea materialului probator, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive, iar procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile de la expirarea măsurii reţinerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un gălăţean a încălcat de două ori legea dintr-un foc: I-a dat târcoale fostei cu maşina, deşi îi era interzis şi avea permisul suspendat