Antena Meniu Search
x

Video Un gălățean a încercat să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă de 500 de lei, trasă la xerox: Îți bați joc de mine?

Un bărbat a încercat să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din Galați. Bancnota trasă la xerox a fost refuzată de vânzătoarea care a anunțat Poliția.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 19:56

Vezi și

Bărbatul a cerut un pachet de țigări și apoi a început să vorbească la telefon. Vânzătoarea a realizat că bancnota de 500 de lei este falsă și l-a luat la întrebări pe clientul din fața ei: „Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ți bați joc de mine? Vrei să chem Poliția acum? Nu-ți dau nimic”.

Ulterior, bărbatul a renunțat și a fugit din magazin lăsând bancnota vânzătoarei. „Îți bați joc, crezi că dacă ai telefonul acela la ureche impresionezi?”, a mai spus femeia.

Polițiștii au văzut imaginile înregistrate de camera de supraveghere din magazin și au început o anchetă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziționeze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activitățile care se impun în această cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Bărbatul va fi identificat cu ajutorul înregistrării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un gălățean a încercat să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă de 500 de lei, trasă la xerox: Îți bați joc de mine?