Antena Meniu Search
x

Un gălăţean beat şi fără permis a furat maşina surorii sale şi a intrat într-un stâlp. Incidentul, reclamat la 112 de un vecin care a rămas fără curent

Un bărbat din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce, beat şi fără permis, a furat autoturismul surorii lui şi a rupt un stâlp de electricitate, informează luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 15:31

Maşina poliţie
Un gălăţean beat şi fără permis a furat maşina surorii sale şi a intrat într-un stâlp - Inquam Photos

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Folteşti despre faptul că, în timp ce se afla în locuinţa sa, a auzit un zgomot puternic pe stradă, moment în care i s-a întrerupt curentul electric în imobil.

Poliţiştii au mers la faţa locului şi, pe acostamentul DJ 242, în dreptul casei apelantului, au găsit un autoturism avariat, ca urmare a impactului cu un stâlp de electricitate. Lângă autoturism, a fost depistat un bărbat, din localitate, care s-ar fi aflat la volan, relatează Agerpres.

Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de electricitate

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi sustras autoturismul, care aparţinea surorii sale, în scopul de a-l folosi pe nedrept şi, în timp ce-l conducea, pe DJ 242, a pierdut controlul direcţiei, intrând în impact cu stâlpul de electricitate. S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscop, valoarea înregistrată a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare, poliţiştii îl cercetează pentru furt în scop de folosinţă, distrugere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un gălăţean beat şi fără permis a furat maşina surorii sale şi a intrat într-un stâlp. Incidentul, reclamat la 112 de un vecin care a rămas fără curent