Antena Meniu Search
x

Un gălăţean, mort de beat, a căzut pe gheaţă şi a sunat poliţia dintr-un bar. Minciuna spusă agenţilor i-a adus o amendă de 500 de lei

Un bărbat de 67 de ani, din Galați, a fost amendat după ce a sunat la Poliție și a mințit că a fost lovit de o mașină. În realitate, bărbatul a alunecat pe gheață și a făcut apelul către autorități din interiorul unui bar, au stabilit anchetatorii. 

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 15:35

Ce minciună le-a spus agenţilor de s-a ales cu amendă de 500 de lei
Un gălăţean, mort de beat, a căzut pe gheaţă şi a sunat poliţia dintr-un bar - Shutterstock

Incidentul a avut loc săptămâna trecută pe o stradă din orașul Galați.

„La data de 9 februarie 2023, în jurul orei 18.10, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Victor Vâlcovici, din municipiul Galați, ar fi avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană ar fi fost rănită. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care s-au deplasat la fața locului, au identificat, în zona unui bar, un bărbat, cu vârsta de 67 de ani, din municipiul Galați, care a declarat faptul că în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa pe strada Victor Vâlcovici ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit, continuându-și deplasarea. Acesta a precizat ca după ce a fost accidentat, s-a deplasat la un bar, aflat în apropiere, iar ulterior, întrucât acuza dureri, a solicitat o ambulanță”, a anunțat Poliția săptămâna trecută.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale însă nu a rămas internat. La testarea alcoolscopică a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, au anunțat polițiștii care au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Ulterior, polițiștii au vizionat imaginile înregistrate de camerele stradale și au aflat că bărbatul nu fusese lovit de nicio mașină.

„În urma verificărilor efectuate, precum și a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona, unde a fost sesizat, că ar fi avut loc accidentul rutier, s-a stabilit faptul că bărbatul de 67 de ani s-a autoaccidentat căzând în incinta unei societăți comerciale, după ce a alunecat pe o suprafață acoperită cu gheață. Acesta nu a fost atins, lovit sau împins de niciun autovehicul sau de vreo persoană”, a anunțat, luni, IPJ Galați.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 500 de lei pentru alarmarea fără motiv a organelor de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un gălăţean, mort de beat, a căzut pe gheaţă şi a sunat poliţia dintr-un bar. Minciuna spusă agenţilor i-a adus o amendă de 500 de lei