Antena Meniu Search
x

Video Un individ a bătut şi ameninţat cu moartea măicuţele şi angajaţii de la Mănăstirea Techirghiol. O persoană este în stare gravă

Incident şocant la una dintre cele mai mari mănăstiri din judeţul Constanţa, mănăstirea Techirghiol. Una dintre măicuţe a fost bătută de un bărbat care vizita mănăstirea. Ar fi vorba despre un individ care mai venise la lăcaşul de cult şi nu era prima dată când lovea sau ameninţa credincioşii şi maicile. Una dintre victime, un angajat al lăcaşului de cult, se află chiar în stare gravă la spital. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 03.10.2023, 14:05

Vezi și

Incident şocant la una dintre cele mai mari mănăstiri din judeţul Constanţa, mănăstirea Techirghiol, acolo unde a trăit şi slujit renumitul părinte Arsenie Papacioc. Un individ a venit la mănăstire în repetate rânduri şi a lovit, a ameninţat şi a înjurat atât credincioşi, cât şi măicuţe. 

Teroare la mănăstirea Techirghiol

Nu se ştie exact ce a declanşat furia bărbatului, însă individul este cunoscut în oraşul Techirghiol ca fiind o persoană conflictuală. Conflictul s-a petrecut pe decursul a mai multor zile, pe data de 14 septembrie bărbatul a venit în curtea mănăstirii Techirghiol, unde a trăit şi slujit renumitul părinte Arsenie Papacioc, şi a lovit cu palma în zona spatelui o măicuţă.

Ulterior, pe data de 15 septembrie s-a întors, s-a dus la patiseria din zonă şi a agresat fizic angajata de acolo. A venit la mănăstire şi a bătut cu pumnii şi picioarele angajatul lăcaşului de cult până l-a lăsat inconştient la pământ. Un alt angajat a văzut tot ce se întâmplă şi a sunat la 112. Victima a fost preluată de ambulanţa SMURD şi transportată de urgenţă la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală şi se află în stare gravă. Totodată bărbatul a ameninţat cu moartea mai multe măicuţe de la mănăstirea Techirghiol.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. În total, bărbatul a făcut 5 victime şi este cercetat pentru 9 infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un individ a bătut şi ameninţat cu moartea măicuţele şi angajaţii de la Mănăstirea Techirghiol. O persoană este în stare gravă