Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un individ care afișa un cuțit în fața călătorilor într-un autobuz, în București, a fost săltat de ofițerii SRI

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost surprins, vineri, într-un autobuz STB, în Sectorul 5 al Capitalei. Un călător a sunat la 112 și a spus ce se întâmplă, iar la fața locului au apărut în scurt timp agenți SRI care l-au imobilizat pe bărbat și l-au predat polițiștilor.

de Ana Maria Ghiarasim

la 07.05.2021 , 16:16

Un individ care afișa un cuțit în fața călătorilor într-un autobuz, în București, a fost săltat de ofițerii SRI Un individ care afișa un cuțit în fața călătorilor într-un autobuz, în București, a fost săltat de ofițerii SRI

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00, într-un autobuz ce se afla în circulație în sectorul 5. Bărbatul afișa la vedere, un cuțit, fără a amenința  vreun călător anume. Cu toate acestea, o persoană a apelat 112 și a sesizat situația.

L-a fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, dar și un echipaj al Serviciului Roman de Informații.

Bărbatul, cetățean român, de 47 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, urmând să fie dispuse măsuri legale în cazul său.

Articolul continuă după reclamă
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un individ care afișa un cuțit în fața călătorilor într-un autobuz, în București, a fost săltat de ofițerii SRI