Antena Meniu Search
x

Un interlop din clanul Sandokan și-a tăiat copilul cu cuțitul, într-un restaurant din Târgu Jiu

Un copil de 14 ani a ajuns la spital, seara trecută, după ce a fost lovit cu un cuțit în zona capului de tatăl său. S-a întâmplat într-un restaurant din Târgu Jiu, în timpul unui scandal în familie. Bărbatul, membru al clanului interlop Sandokan, este căutat de poliție.  

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 13:18

Vezi și

Un interlop din Târgu Jiu, județul Gorj, din clanul Sandokan, este cercetat pentru tentativă de omor după ce, seara trecută, în timpul unui scandal în familie, a aruncat cu un cuțit spre soția și fiul său. Copilul de 14 ani a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Ce spune Poliția din Gorj

"La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către angajatul unui local public, cu privire la faptul că un minor, de 14 ani, ar fi suferit o plagă la nivelul capului. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unei discuții în contradictoriu, purtate de doi soți, în timp ce se aflau într-un local public, în prezența mai multor persoane, bărbatul, de 36 de ani, ar fi aruncat și l-ar fi lovit cu un obiect înțepător pe unul dintre copiii soției sale, un minor, de 14 ani. 

Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, constatându-se faptul că ar fi suferit leziuni ce i-ar fi pus în primejdie viața", a transmis IPJ Gorj într-un comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, dosarul penal fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru continuarea cercetărilor. 

Potrivit unor surse, în 2016, interlopul căutat de polițiști a atacat pe stradă un bărbat cu un ciocan și o secure. Oamenii legii continuă să facă cercetări, în vederea identificării bărbatului și tragerii acestuia la răspundere penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un interlop din clanul Sandokan și-a tăiat copilul cu cuțitul, într-un restaurant din Târgu Jiu