Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un invalid în scaun cu rotile, fugărit de Poliţişti pe străzile din Deva, după ce a furat o bicicletă

Un bărbat care apela la mila publicului, dintr-un scaun cu rotile, a reuşit să fure bicicleta unui localnic şi să fugă. Poliţiştii l-au alergat tot oraşul.

de Redactia Observator

la 26.11.2017 , 15:51

Un invalid în scaun cu rotile, fugărit de Poliţişti pe străzile din Deva, după ce a furat o bicicletă

Un bărbat care apela la mila publicului, dintr-un scaun cu rotile, a reuşit să fure bicicleta unui localnic şi să fugă cu ea. Poliţiştii au alergat prin tot oraşul după el.

Un localnic din Deva a alertat Poliţia Locală după ce i-a fost furată bicicleta din faţa unui bar.

Autorul infracţiunii a fost un cerşetor, în vârstă de 63 de ani, care se prefăcea invalid, folosindu-se de un scaun cu rotile. Proprietarul bicicletei a văzut cerşetorul încălecând bicicleta însă nu a reuşit să îl prindă.

Articolul continuă după reclamă

„Poliţiştii locali l-au depistat pe suspect în mai puţin de 15 minute, pe strada Dorobanţi. A fost somat să se predea, dar pentru că nu s-a conformat, poliţiştii locali au fost nevoiţi să alerge după el. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, din Cugir, a fost transportat cu maşina la sediul Poliţiei Locale Deva, unde i-a fost stabilită identitatea. Proprietarul bicicletei şi-a recuperat bunul şi a recunoscut persoana care i l-a sustras. Autorul infracţiunii a fost predat Poliţiei Municipiului Deva, pentru continuarea cercetărilor", a declarat Teodor Bălan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Public de Poliţie Locală Deva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un invalid în scaun cu rotile, fugărit de Poliţişti pe străzile din Deva, după ce a furat o bicicletă