Antena Meniu Search
x

Un jandarm din Alba şi-a arătat devotamentul pentru meserie. În timpul liber, Claudiu şi-a lăsat familia, ca să fugărească un puşcăriaş

Devotament incredibil pentru meseria de jandarm, demonstrat de Claudiu Botan, un jandarm din Alba, alfat în timpul liber.

Un jandarm din Alba şi-a arătat devotamentul pentru meserie. În timpul liber, Claudiu şi-a lăsat familia, ca să fugărească un puşcăriaş

Un jandarm din Alba, aflat în timpul liber, a prins un bărbat bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Suspectul a ieșit de curând din închisoare, unde a fost trimis pentru furt.

Plutonierul adjutant Claudiu Botan, din cadrul Jandarmeriei Alba, se afla cu familia sâmbătă, 17 februarie, într-un magazin din cartierul albaiulian Micești.

În jurul orei 19.00, la același magazin a venit Eugen P. ( 48 de ani), din Alba Iulia, iar acesta, profitând de un moment de neatenție al angajaților, a luat dintr-o vitrină mai multe produse cu care a plecat fără să le plătească.

Bărbatul a fost observat de un trecător, care a dat alarma, iar subofiterul jandarm, alertat de țipetele acestuia, a plecat în urmărirea suspectului.

După câteva sute de metri, presupusul autor a fost prins, imobilizat și, deoarece în cauză exista suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, a fost predat unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Un jandarm din Alba şi-a arătat devotamentul pentru meserie. În timpul liber, Claudiu şi-a lăsat familia, ca să fugărească un puşcăriaş