Antena Meniu Search
x
LIVE

Un lingou de 250 de grame, ce pare a fi de aur, a fost scos din stomacul unui bărbat, în Cluj-Napoca

Medicii din Cluj-Napoca au sesizat poliția după ce au scos, din stomacul unui bărbat, un lingou de 250 de grame, ce pare a fi de aur. Individul a fost cel care a mers la spital și a anunțat situația. Intervenția a avut loc la Institutul Regional de Gastroenterologie – Hepatologie (IGRH) "Dr. Octavian Fodor".

De Redactia Observator la 08.04.2022, 20:45
lingou de aur
Un lingou de 250 de grame, ce pare a fi de aur, a fost scos din stomacul unui bărbat, în Cluj-Napoca - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Din informațiile obținute de reporterul Observator Alex Prunean, lingoul de 250 de grame, ce pare a fi de aur, a fost scos din stomacul unui bărbat de medicii Institutului Regional de Gastroenterologie – Hepatologie (IGRH) ”Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca.

Bărbatul a mers la spital să zică că a înghițit lingoul, iar medicii au hotărât să îl opereze. Lingoul, de 5 centimetri lungime și 2.5 lățime, ar valora aproximativ 14.000 de euro.

Ce spune poliția din Cluj despre bărbatul care a înghițit un lingou

"La data de 7 aprilie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată la data de 7 aprilie a.c., au extras din abdomenul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj de culoare galben", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

"Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta", au transmis reprezentanții poliției.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un lingou de 250 de grame, ce pare a fi de aur, a fost scos din stomacul unui bărbat, în Cluj-Napoca